hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, February 15, 2010

Waterschap en tunnel A27

De dubbeldeksbrug is geheel uit beeld bij de variantenkeuze

Tijdens de AB vergadering vroeg Ad van Velthoven in de rondvraag aan het Waterschap om zijn invloed aan te wenden bij de planvorming rond de verbreding A27. In Altena gaat de politiek voor een tunnel, maar of die variant uiteindelijk wordt gekozen is nog niet duidelijk. Indien er een tweede brug wordt aangelegd over de Merwede kan dit weleens ten koste gaan van de doorstroming in deze flessehals in de rivier. En wat kan WSRL dan nog doen om dit ter sprake te brengen? Mijns inziens niet zoveel, de rivier is immers het werkgebied van Rijkswaterstaat en niet van het Waterschap!

1 Comments:

At 1:34 AM, Anonymous Anonymous said...

If you ρlan on daу free datіng ѵѕ.
Тhіs year's hero product was the Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Complex 24. Net profit margins for Genpact also declined to comment.

My web blog: Online dating

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/?m=0"><< Home