hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, November 18, 2009

Website Rivierenland op tweede plek



Papsluis, parel van WSRL



De website van Waterschap Rivierenland handhaaft zich op de tweede plaats in de ranglijst van de sites van de 26 waterschappen. De resultaten en ranglijsten naar aanleiding van het Jaaronderzoek 2009 van de Overheid.nl Monitor zijn bekend. Het programma Overheid heeft Antwoord © (onderdeel van stichting ICTU) heeft in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties onderzocht welke overheidsorganisaties het beste scoren op het gebied van elektronische dienstverlening.
Bij de waterschappen is de top van de ranglijst ook gewijzigd. Hoogheemraadschap van Rijnland heeft Wetterskip Fryslân van de eerste plaats weten te verdringen. Waterschap De Dommel, Hoogheemraadschap van Delfland en Waterschap Reest en Wieden komen nieuw binnen in de top 10. Hoogheemraadschap van Delfland verdient een eervolle vermelding door maar liefst 15 plaatsen te stijgen.
Klik hier voor ranglijst