hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, January 11, 2013

Infocentrum Munnikenland

Op de website van www.wilhelminasluis.nl las ik gisteren al over het bord dat is geplaatst bij Munnikenland. Bij Slot Loevestein komt binnenkort een permanent info-centrum dat een dagdeel in de week open zal zijn. De eerste maanden zullen vooral bomen worden gekapt, o.a. in de Benedenwaarden bij Brakel.

Met deze start heeft waarschijnlijk een bord te maken dat gisteren is geplaatst bij de ingang van het Munnikenland bij de  Schouwendijk, goed zichtbaar vanaf de N322. Donderdag zat er nog plastic overheen.Vrijdag onthulden wethouder Bragt (Zaltbommel) en heemraad Cruijsen (Waterschap Rivierenland) het bord voor project Munnikenland.