hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Sunday, July 15, 2007

Dag 195: De nieuwe loco


De verwikkelingen binnen het CDA volgen elkaar in hoog tempo op. Één daarvan is de nieuwe portefeuille voor Wim de Jong, hij neemt de taken van Vincent over en wordt tevens full-timer. Daarmee wordt hij ook tevens eerste loco-burgemeester. Kan hij straks ook zijn plekje in de media innemen. Want die vraag is me de afgelopen dagen nog het meest gesteld. Wie neemt de plaats van Vincent over in de kranten?

1 Comments:

At 8:24 PM, Blogger Unknown said...

Dit is voor het grote publiek Man of Vrouw die gezond en 100% serieus in de verkoop van hun nieren moet dringend contact op te nemen Irua Hospital Center te informeren. Zoals we hebben veel van de patiënten die hier zijn voor niertransplantatie, Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier voor geld te verkopen als gevolg van financiële breken en wij zullen u $ 300,000.00 USD voor uw nier te bieden. Mijn naam is Dokter Francis Hartley, ik ben een Neurology in Irua Hospital Center Surgical Hospital. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier Chirurgie / transplantatie en andere organen behandeling, we ook te maken met het kopen en transplantatie van nieren met een woon- en gezonde donor. Wij zijn gevestigd in India, de verenigde staten, colombia, bangladesh e.t.c. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw nieren bent, aarzel dan niet om ons te contacteren via: E-mail: francishartley619@gmail.com

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home