hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, April 28, 2010

Een tien voor Thea!


Op 28 april 2000 kwam het Waterlelie netwerk, het netwerk van vrouwelijke waterschapsbestuurders voor het eerst bij elkaar. Één van de initiatiefnemers was Thea de Roos uit Haarlem, thans heemraad bij Hoogheemraadschap Rijnland. Ook is ze webmaster van de actuele site van het Waterlelienetwerk. Thea, proficiat met die tien jaar!

Thea omschrijft zichzelf in vijftig woorden als volgt: Kan knopen doorhakken en moeilijke beslissingen nemen. Heb praktische expertise op het gebied van waterbeheer. Zoek de mensen op en leg verantwoording af. Privé: getrouwd, twee volwassen dochters, historicus en supporter van HFC Haarlem.




1 Comments:

At 1:12 AM, Anonymous Thea said...

Wat aardig en attent van je om op deze manier het 10-jarig bestaan van Waterlelie te markeren.Ik geef die tien aan alle Waterlelies! Gr. Thea

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home