hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, September 26, 2011

100 tekeningen bij watermarkt


In de waterbak konden de kinderen tijdens de watermarkt oefenen in het bouwen van dijken

Afgelopen zaterdag heeft gemeente Woudrichem en waterschap Rivierenland een watermarkt gehouden in de Historische Haven van Woudrichem. Voor kinderen was er van alles te doen op gebied van water, heel leuk begeleid door de waterwachters van waterschap Rivierenland. De kinderen hebben zelfs ‘over water’ kunnen lopen.

Ruim 100 kinderen hebben erg hun best gedaan om de kleurplaat van de Watermarkt in te kleuren! Aan de organisatoren rest nog de moeilijke taak om daar de mooiste uit te kiezen. Aanstaande woensdagmiddag is de prijsuitreiking in de hal van het gemeentehuis.