hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, April 25, 2007

Dag 114: Weet de griffier raad?

wethouder Vincent van den Berg kreeg deze week vragen van de ChristenUnie over schoolplein het Baken, de antwoorden kwamen razendsnel.


Op dit moment hebben zowel Peter Ribbers en Henk Bouman drieart. 35 vragen gesteld. Marjolein Hak, Otto van Breugel, Corine Verweij en Machiel Verdoorn hebben inmiddels ieder twee vragen gesteld. De overigen blijven nog steken op een vraag per raadslid. Per fractie is de stand SDC zeven; CDA vijf; ChristenUnie twee; PvdA twee en SGP nog nul. Maar inmiddels komen er ook andersoortige brieven binnen van raadsleden. De PvdA heeft een uitgebreide brief over WMO, het CDA vroeg informatie over de vraag naar fietskluizen. Hoe moet ik die nu rubriceren? Misschien weet onze griffier raad.


Peter Ribbers (buurtbus en woningbouw Dussen/Hank (twee maal)
Ad Bakkers (reclameborden)
Marjolein Hak (ambulance en CIZ indicaties)
Machiel Verdoorn (Vissershang en schoolplein het Baken)
Otto van Breugel (vandalisme Nieuwendijk en gratis/goedkoper openbaar vervoer)
Corine Verweij (GGD controles, bouw gezinsvervangend tehuis in Nieuwendijk)
Henk Bouman (de Kikvors, snelheid Rijksstraatweg Sleeuwijk en Dorpspunt Nieuwendijk)
Douwe Altena (veiligheid scholen)