hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, April 05, 2007

Dag 94: Boomhutten


Stoelendansende kinderen, aanstekelijke muziek en gierende kettingzagen. En dat alles midden op het Plein in Den Haag. In deze setting nam minister-president Balkenende een boomhut van FSC-hout in ontvangst. De FSC-boomhut staat symbool voor de landelijke publiekscampagne 2007, die duurt t/m 27 mei. Met de campagne wordt het Nederlands publiek opgeroepen om alléén voor hout en papier met het FSC-keurmerk te kiezen en zo mee te helpen de bossen op de wereld te sparen.
De boomhut, die speciaal voor deze gelegenheid werd gemaakt, is vanzelfsprekend voorzien van een FSC-keurmerk. Het hout komt uit Brazilië en werd geleverd door Precious Woods. De ontwerper, Boomdroom, is voor dit project FSC-gecertificeerd door middel van groepscertificering via De & D Consult. Groepscertificering is een goedkope en eenvoudige manier van certificeren, speciaal voor kleine bedrijven. Doe mee voor het behoud van de bossen !