hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, August 22, 2007

Dag 233: Monumentenschildje



Op 13 oktober krijgen alle gemeentelijke monumenten een schildje op hun pand. Als laatste is Hoogstraat 37 aan de beurt. Jan Luteijn zal daar het schildje bevestigen. Diezelfde dagen zijn er wandelingen en fietstochten langs gemeentelijke- en Rijksmonumenten. Ook zijn er route boekjes beschikbaar.
Voor sommige panden zal het een tweede schildje worden. In totaal elf panden kregen al eens een schildje van de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. als verdienstelijk restauratie object. Op de schildjes staat de Burght van Werkendam afgebeeld.