hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, May 19, 2010

Fotowedstrijd de polders



Museum De Koperen Knop organiseert in het najaar van 2010 een expositie met als titel DE POLDERS. Hieraan is een fotowedstrijd met dezelfde titel DE POLDERS gekoppeld, waaraan iedereen kan meedoen. De beste inzenders dingen mee naar een exemplaar van het grote boekwerk ’De polderatlas van Nederland’ (waarde € 99,50).

Iedereen kan meedoen aan deze fotowedstrijd. Als de foto maar gaat over iets dat te maken heeft met ‘de polder’, een gebied waar de waterstand kunstmatig wordt beheerst. En polders hebben wij in onze omgeving volop. Het hele Alblasserwaarde landschap bestaat eruit.

Het onderwerp van de foto kan van alles zijn, een weiland, een sloot, de waterbeheersing, gebruik van het land, een molen, een gemaal, een dijk, een kade enzovoort. Er is altijd wel iets creatiefs te bedenken.


De expositie De Polders vindt plaats in het kader van de expositiereeks LAAGLIGGEND LAND, waaraan alle Alblasserwaardse musea met een eigen expositie deelnemen. De foto (maximaal 1 per deelnemer) moet voor 1 september 2010 worden ingeleverd. Zowel een kleurenfoto als een zwart-witfoto is welkom. De foto moet geprint worden aangeleverd (digitaal aangeleverde foto’s kunnen niet worden geaccepteerd). De foto moet minimaal 18 x 25 cm groot zijn. De ingeleverde foto blijft eigendom van Museum De Koperen Knop en wordt NIET geretourneerd. De winnende foto’s worden geëxposeerd in het museum.


Op de achterzijde moet duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer vermeld worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Een deskundige jury zal alle ingekomen foto’s beoordelen. De foto’s moeten worden ingeleverd bij of opgestuurd worden naar: Museum De Koperen Knop, Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. Voor meer inlichtingen kunt u bellen met 0184-611366 of mailen naar koperenknop@planet.nl