hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, September 17, 2010

Raadsleden, wethouders en burgemeesters welkom in Tiel


In oktober organiseert Waterschap Rivierenland twee bijeenkomsten voor burgemeesters, wethouders en raadsleden uit het rivierengebied. Op het programma staan onderwerpen als samenwerking, waterplannen, afvalwaterakkoorden en waterveiligheid. Natuurlijk is ook de nieuwe dijkgraaf, Roelof Bleker, beide avonden aanwezig.

Op donderdagavond 7 oktober en dinsdagavond 12 oktober opent het waterschapshuis aan De Blomboogerd 1 in Tiel zijn deuren voor de leden van de colleges en de gemeenteraden. Het programma is beide avonden gelijk. Genodigden kunnen dus zelf de datum kiezen die hen het best uitkomt. De bijeenkomsten beginnen om 19.15 uur. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd.

Na deze bijeenkomsten zal dijkgraaf Bleker alle burgemeesters in het rivierengebied benaderen voor een nadere kennismaking.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Carlijn Cellissen, telefoon 0344 – 64 91 66, e-mail c.cellissen@wsrl.nl.