hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, May 05, 2011

Waterschappers doen mee aan Roparun

Een aantal medewerkers van Waterschap Rivierenland doet mee aan de Roparun in het Pinksterweekend  onder naam Waterlopers. De Roparun is een (estafette)loopevenement van Parijs naar Rotterdam voor een goed doel. In de nacht van 6 op 7 mei a.s. oefenen deze waterschappers door mee te doen aan de trainingsloop voor de Roparun in Hank. De Roparun vindt plaats in het Pinksterweekend op 11, 12 en 13 juni.


Het team De Waterlopers bestaat uit: Jilles van der Stoep, Klaas Otter, Wim van der Linden, Sander Kapinga, Dietmar Verbeek, Stefan van den Berg, Hans Heurter, Eric Jongmans en Henk Smits (team lopers), Jos van Berkesteijn, Heidi van Hoogenhuizen, Martin Schepers en Mario Egbers (team fietsers), Ferry Dominikus, Jop Rentmeester, Wim Kivits, Evert Hazenoot (chauffeurs) en Ina Groeneveld, Anneke Goeree, Annemarie Scherff, Ben Giltjes, Inez Wissingh en Eric Kuindersma (verzorgingsteam).