hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Saturday, June 18, 2016

De verhuurdersheffing van minister Stef Blok


Overleg als Huurdersbelangenvereniging

Minister Stef Blok is 30 juni te gast op Fort Altena bij het Bouwberaad West-Brabant over de toekomstvisie op vrije sector huurwoningen. Corporaties zijn gebonden aan striktere regels voor de toewijzing van sociale huurwoningen en gedifferentieerde huurprijsstijging. Beleggers willen investeren, maar lopen tegen belemmeringen aan. Tijdens dit Bouwberaad gaan woningbouwcorporaties, beleggers, partijen en overheden uit de bouw met elkaar in gesprek over de kansen en dilemma’s in de vrije sector huur. 

De Regio West-Brabant organiseert op 30 juni het jaarlijkse Bouwberaad West-Brabant over 'Trends in de woningmarkt, kansen & dilemma's voor de vrije sector huur in West-Brabant'. Werkendam is gastgemeente, wethouder Machiel de Gelder is een van de sprekers, evenals minister Blok. Zal het lukken hem aan te spreke en nog eens aan de tand te voelen over de verhuurdersheffing? Het programma begint om 13.15 uur en is om 18.00 uur afgelopen.