hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, October 20, 2016

Nog een jaartje Eerste Wereldoorlog

Informatiebord over Fort Giessen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie


Met een groep vrijwilligers ben ik al jaren betrokken bij een project rond de Eerste Wereldoorlog. Momenteel werken we nog aan de aanleg van een educatiepark en een kunstoepassing van een bunker bij de Wilhelminasluis in Andel. Vanmiddag hebben we weer overleg gehad en onze plannen besproken. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken om het plan op 20 oktober 2017 helemaal af te hebben. De deadline ook die de provincie ons heeft gesteld.

1 Comments:

At 9:10 AM, Blogger Unknown said...

Bij de Wilhelminasluis staat geen bunker, maar een schuilplaats. Enig zicht wanneer de volgende stap wordt gezet bij de promotie ervan tot kunstobject?

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home