hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, March 22, 2007

Dag 81: Publieksvriendelijk


Werkendam houdt op 27 maart een inloopavond over verbetering waterkwaliteit Kerkewiel. De gemeente gaat de problemen in het Kerkewiel (Werkendam) aanpakken. De waterkwaliteit is niet in orde, waardoor ’s zomers vissterfte optreedt en de kans op algenbloei groot is.
Het lijkt een goede zaak om mensen de mogelijkheid te bieden om kennis te nemen van de plannen. Maar die inloopavond is niet ’s avonds, maar van 17.00-18.00 uur. Nu kan het natuurlijk zijn dat Werkendam liever niet te veel mensen op de inloopavond ontmoet, anders zal het gekozen tijdstip wel zorgen voor weinig bezoekers. In het dorp Werkendam zit het merendeel van de bewoners op dat tijdstip gewoon aan tafel. Laat staan dat je kleine kinderen hebt en je wilt laten informeren.