hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, June 22, 2007

Dag 172: Een wet houder


Dinsdagavond tijdens de raad heb ik bij het bestemmingsplan buitengebied nog aandacht gevraagd voor communicatie met de burgers over wijzigingen in het bestemmingsplan op percelen en/of panden. In dergelijke gevallen zouden burgers toch persoonlijk aangeschreven moeten worden. Net als bij de discussie in januari bij wijziging bestemming bedrijventerrein aan de Biesboschhaven was het weerwoord van de wethouder dat hij wel 100 brieven kan sturen, maar er misschien een vergeet. Natuurlijk een argument van niks. Ook het argument dat de burger geacht wordt de wet te kennen, komt in een heel ander daglicht te staan bij lezing van onderstaand citaat uit de cie. Bestuur van 15-3-07. Zelfs de wethouder kent zijn eigen wetten niet.

8. R 07060 Wijzigen inspraakverordening
Voorafgaande aan de bespreking van dit punt geeft de heer Hellegers aan dat in voorkomen-de gevallen de belanghebbenden direct aangeschreven worden, zodat dit niet meer mis kan gaan zoals ingeval de voornemens m.b.t. de bedrijventerreinen in Werkendam.

1 Comments:

At 4:13 AM, Anonymous Anonymous said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home