hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, November 21, 2007

Dag 322: Eindejaarsnetwerkbijeenkomst


De Vereniging Toerisme en Recreatie Altena Biesbosch nodigt u van harte uit om op 19 december om 15.00 uur samen medeleden en overige genodigden het jaar 2007 feestelijk af te sluiten. Vanzelfsprekend kijken we kort terug op het afgelopen jaar maar ook de plannen voor komend jaar staan weer in de steigers. Om dit kracht bij te zetten is Roel Dubbelman van VVV-
Nederland gevraagd een vlammend betoog te houden over het nut en de noodzaak van een regio-VVV in het Land van Heusden en Altena. Tevens presenteert het Brabants Bureau voor Toerisme de toeristische cijfers van dit jaar. Daarna kan het glas geheven worden en wordt informeel bijgepraatj. Een prachtige netwerkgelegenheid!
De bijeenkomst is 19 december, 15.00 uur in Restaurant De Koppelpaarden te Dussen