hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, February 29, 2008

Spannend

Het wachten gaat beginnen, spannend! Op de burgemeestersvacature in de gemeente Aalburg hebben eenendertig sollicitanten gereageerd. Het gaat om drie vrouwen en achtentwintig mannen. De sluiting van de sollicitatietermijn was 18 februari jl.
Elf sollicitanten zijn lid van het CDA, vijf van de CU, drie van de PvdA, drie van de SGP, twee van de VVD, één van Groen Links en één van een lokale partij. Van vijf sollicitanten is de politieke kleur onbekend. Onder de sollicitanten zijn twee (oud) burgemeesters en zeventien (oud)wethouders. Zes sollicitanten hebben een politieke of overheidsachtergrond, zes zijn afkomstig uit de particuliere sector.

Het aantal sollicitanten is aanzienlijk meer dan de vorige keer. Toen waren er 19 sollicitanten.