hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, September 11, 2008

Tien partijen


In totaal tien groepen doen mee aan de Waterschapsverkiezingen in het stroomgebied van Waterschap Rivierenland. Daaronder voor de eerste maal ook politieke partijen. Dit zijn naast CDA, CU, SGP,PvdA en VVD. Dan is er nog de Algemene Waterschapspartij, waarin veelal zittende leden van het waterschap zijn te vinden. Verder Water Natuurlijk, Vereniging Kleine Kernen Gelderland, Lokale Regiobelangen Rivierenland en Huiseigenaren. Deelname van lijsten is al gesloten op 4 augustus. De kandidaatsstelling sluit op op 16 september. De (schriftelijke) verkiezingen zijn van 13 tot en met 25 november.

Naast de primeur voor groeperingen bij de waterschapsverkiezingen is ook het gelijktijdig houden van verkiezingen voor alle 26 waterschappen in Nederland een primeur.

1 Comments:

At 12:53 PM, Anonymous Anonymous said...

Waarom een foto van de Wilhelminasluis bij een artikel over verkiezingen voor het waterschap?

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home