hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, October 20, 2008

Kieskompas in werking


Vanaf vandaag het Kieskompas voor de waterschapsverkiezingen "in de lucht is". Kieskompas is er voor kiezers en stemgerechtigden. Het is een methode om aan de hand van stellingen hun positie te bepalen ten opzichte van de deelnemende partijen. Voor kiezers is het dus een hulpmiddel bij het bepalen van hun stem.

In de afgelopen weken/maanden heeft Kieskompas B.V. een tweetal bijeenkomsten georganiseerd. In de eerste bijeenkomst hebben partijen mogelijke stellingen naar voren gebracht, die zouden kunnen worden gebruikt voor het Kieskompas. De tweede bijeenkomst was met name bedoeld om te bepalen welke positie een partij inneemt ten aanzien van de geselecteerde stellingen. Het resultaat van deze bijeenkomsten, dat vooral een samenspel is geweest van Kieskompas B.V. en de deelnemende partijen, is thans voor iedereen op internet te raadplegen !

http://waterschap.kieskompas.nl