hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, January 28, 2009

Informatie avond Munnikenland


De bijeenkomst wordt gehouden in Huis Brakel


Waterschap Rivierenland houdt woensdag 4 februari vanaf 20.00 uur wederom een informatie avond over de plannen in Munnikenland in Huis Brakel.Tijdens de avond wordt uitleg gegeven over de ideeën en suggesties van de eerdere informatie avond in november die verwerkt zijn in de plannen. Ook het tijdpad voor de plannen voor de herinrichting, waarover de bestuurders later dit jaar besluiten nemen, komt aan de orde.

Om 20.00 uur start de bijeenkomst (tot circa 22.00 uur). Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie over het project vindt u op www.ruimtevoorderivier.nl/munnikenland.


2008 was een belangrijk jaar voor de toekomst van het Munnikenland. Staatssecretaris Huizinga heeft ingestemd met het hoofdplan (het voorkeursalternatief) voor de herinrichting van dit bijzondere gebied. De grote lijnen zijn daarmee vastgelegd. Maar op veel ‘kleinere’ (maar belangrijke) vragen moet in de verdere uitwerking nog een antwoord worden gevonden. Bijvoorbeeld over de plaats van wandelpaden en recreatiemogelijkheden, over de verkeerssituatie en de inrichting van de natuur.

Veel van die vragen zijn nu wel te beantwoorden. Het wordt namelijk steeds duidelijker hoe de plannen voor het Munnikenland er uit gaan zien. Waterschap Rivierenland heeft hierbij dankbaar gebruik gemaakt van suggesties en ideeën, die zijn gedaan door inwoners uit Brakel en Poederoijen, belanghebbenden, betrokken overheden en organisaties.


2 Comments:

At 8:36 PM, Anonymous Anonymous said...

...please where can I buy a unicorn?

 
At 2:37 PM, Anonymous Anonymous said...

zolopkwyiillkssree [url=http://gadaf.fi/oldnavycoupons]old navy coupons[/url] uptTtfermr

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home