hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Tuesday, September 01, 2009

Werkendam bezoekt Waterschap




Woensdag 2 september gaat een aantal raads- en commissieleden van gemeente Werkendam op bezoek bij het Waterschap Rivierenland in Tiel. Het bezoek is bedoeld om de raadsleden te informeren over de rol van het waterschap in relatie tot de gemeente.

Gemeenten en waterschap werken steeds meer samen aan projecten, bijvoorbeeld aan de uitvoering van het Waterplan en cultuurhistorisch beleid, zoals de renovatie van de Papsluis.

De raadsleden worden ‘s avonds ontvangen door dijkgraaf Gerrit Kok en heemraad Arie Bassa. Zij krijgen onder andere een toelichting op de rol van het waterschap en de relatie met de gemeente, informatie over de brede maatschappelijke betekenis van het waterschap en de rol inzake cultuurhistorisch beleid, met name via Projectprogramma Vitaal Altena, waar ook de restauratie van de Hillegatse en Vierbanse sluis Hank en de herinrichting van de waterplas in natuurgebied Peereboom onder vallen. Ook zal worden gesproken over de rol van het waterschap bij de ontpoldering van de Noordwaard, zoals het kreekherstel en over de dijkversterking aan de Sleeuwijkse dijk en de voortgang van het Waterplan.

1 Comments:

At 9:08 PM, Blogger SEO EXPERT said...

Huis renoveren aannemer in tiel

Verbouw en renovatie (ook van monumentale panden) is een apart specialisme. Door de jaren heen hebben we een schat aan ervaring opgebouwd op dit gebied. Van het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een aanbouw tot en met de renovatie van een monumentaal pand; uw opdracht is bij ons in vertrouwde handen.

to get more - https://avambouw.nl/verbouw-renovatie/renovatie-voor-particuleren/

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home