hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, August 27, 2009

Brabantse Waterschapsbond


Op de foto o.a. Conny Kerkhoven (roze jasje), Marlies Hulsentop (vierde van links in achterste rij), Francien van der Ven-van Lee en Anke Dielissen (staand derde en vierde van rechts), Leonie Bruggink-van der Steen (uiterst rechts), Cathrijn Haubrich (zittend, eerste van links)

Vandaag was er een bijeenkomst van de Brabantse Waterschapsbond, tot voor kort voor mij geheel onbekend. De dag werd gehouden in de Vissershang en Waterschap Rivierenland was gastheer. In de ochtend was er een interessante spreker over stedelijk water, in de middag een boottocht door de Biesbosch met Thomas Westerhout als gids. Tussendoor was er gelegenheid voor het maken van een foto van alle aanwezige Waterschapsvrouwen voor het vrouwennetwerk Waterlelie.