hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, December 09, 2009

De Klimaatconferentie (3)


Geen flesjes water voor de deelnemers aan de klimaattop in Kopenhagen

Om er zeker van te zijn dat tijdens de klimaattop in Kopenhagen de gedelegeerden schoon fris water uit een duurzame bron drinken, heeft de organisatie van het COP-15 event gekozen voor de waterleidingkoelers. In lijn met de doelstellingen in de richting van promotie en ondersteuning van duurzame oplossingen in de voedselvoorziening heeft de klimaattop conferentie gekozen voor waterkoelers rechtstreeks aangesloten op de waterleiding die het water koelen en zuiveren op het punt waar het gebruikt wordt. "Dit impliceert een aanzienlijk voordeel en energiebesparing omdat de productie, het transport en handeling van flessen water zal worden vermeden", aldus de COP-15.

1 Comments:

At 10:08 PM, Blogger Unknown said...

Fijn dat je dit hebt doorgeplaatst Hanviskie. Nu maar hopen dat dit goede voorbeeld navolging vindt. Voor info over waterkoelers op de waterleiding kan er altijd met mij contact worden opgenomen.
M.vr.gr. Huub Mutsaers Watercompany

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home