hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, September 03, 2012

Fietspad Sleeuwijkse dijk








Vanavond vond er een informatie avond plaats voor bewoners aan de Sleeuwijkse dijk over een fietspad op de dijk. Een informatie avond die overigens nergens werd aangekondigd, maar kennelijk alleen voor bewoners en raadsleden was bedoeld? Veel kan ik er dus niet over vertellen, maar twitter bood deels uitkomst. Overigens zijn er mijns inziens ook wel verkeerde verwachtingen gewekt door raadsleden. De dijk biedt te weinig ruimte voor een fietspad, dus dan moet je realistisch zijn. Niemand wil toch een tweede fietsdijk à la Sleeuwijk? Of gaat de Werkendamse raad het fietspad betalen? Want wees nu eerlijk, hoe vaak gebeuren er nu ongelukken op de dijk?

 

Nu in het gemeentehuis Werkendam. Informatieavond omwonenden fietspad Sleeuwijksedijk. Politiek is weer begonnen. 


Aantal leden van de klankbordgroep Sleeuwijkse dijk is voor de variant van fietssuggestiestroken i.p.v. de veiligere(?) variant vrijliggend. 

Inwoners verdeeld op infoavond Sleeuwijksedijk