hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Tuesday, February 17, 2015

Adri Bom van Delfland naar Zuid-Holland

Adri Bom-Lemstra
CDA Zuid-Holland houdt vrijdag 27 februari vanaf 19.30 uur een grote campagnemanifestatie in het kader van de komende  Provinciale Staten- en Waterschap verkiezingen in het dorpshuis te Noordeloos. Tijdens de manifestatie spreken prominenten als Adri Bom-Lemstra (lijsttrekker CDA Zuid-Holland), Ruth Peetoom (CDA-partijvoorzitter) en Elco Brinkman (CDA lijsttrekker Eerste Kamer). ‘In De Waarden voelen wij ons als CDA’ers thuis, het is een geweldige plek om ons verhaal te presenteren’, aldus lijsttrekker Adri Bom. Eerder was zij hoogheemraad bij Hoogheemraadschap Delfland.
Tijdens de avond krijgen CDA-kandidaten voor de Waterschappen en Provinciale Staten de gelegenheid zich te presenteren en is er volop ruimte voor discussie. Het CDA wil met deze avond iedereen de kans geven, een boodschap aan de CDA politici mee te geven.Zoals ook tijdens eerdere edities verzorgt Boerenkapel ‘Vol Herrie’ uit Noordeloos de muzikale omlijsting. Afsluitend is er een traditionele borrel. De avond is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.
Voorafgaande aan de avondbijeenkomst voeren de zes CDA-afdelingen Zederik, Leerdam, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenwaard en Giessenlanden campagne in De Waarden. CDA-kandidaten trekken van gemeente naar gemeente om kiezers op te zoeken en enkele werkbezoeken af te leggen.