hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Tuesday, May 12, 2015

Spelregels

Boekje uitgereikt tijdens de vergadering van 11 mei

Besturen kan nooit zonder het maken van goede afspraken. Tijdens de AB vergadering van maandagavond kregen we allen een boekje uitgereikt met daarin de spelregels die we tijdens de twee daagse kennismaking hadden besproken. Een van de spelregels luidt als volgt: 

We waarderen de inzet van sociale media voor onze vertegenwoordigende rol, maar zorgen ervoor dat deze niet de orde van de vergadering verstoord.

Tja, en dan volgt toch de gewetens vraag. Is het als bestuurder gepast om tijdens vergaderingen te twitteren? Voorheen deed ik dat tijdens commissievergaderingen weleens. Ook tijdens AB vergaderingen op de publieke tribune. Maar wat als je zelf aan tafel zit?