hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, July 31, 2015

Radio Baken in 'Grensland'

Robbert ter Horst met zijn Radiobaken
 
 
Deze zomer trekt Radiobaken er opnieuw op uit. We waden ditmaal door het water van de Bakkerskil en zompen door de modder rond de Papsluis.Op zoek naar kikkers waarmee je paling vangt en het nieuwsgierigmakende "groen-wit" waar iedereen rond 'Vrouwenhemel' het over heeft. 
 
Radiobaken is onderdeel van het Liniepadfestival. Op 29 en 30 augustus en 26 en 27 september ben je meer dan welkom voor de ontknoping van onze zoektocht op het Liniepadfestival. Het eerste weekend van het Liniepadfestival wordt gehouden rondom fort Bakkerskil met het Beleg van de Papsluis. Het tweede weekend van het Liniepadfestival met als thema 'de Linie in Beeld' wordt gehouden op fort Altena.