hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, October 05, 2017

Concept store Mart Visser op Fort Altena


Mart Visser, couturier in Amsterdam, richt in gebouw D op Fort Altena een concept store in. De couturier viert zijn 25 jarig jubileum op het Fort op 1 en 2 december. Mart werd geboren in Sleeuwijk, maar keert nu terug naar zijn roots met de shows op Fort Altena. Leuk ook dat hij heeft gekozen voor gebouw D, dat bijzondere gebouw dat ook al tijdens het Liniepadfestival werd gebruikt om kunst te tonen. 

Gebouw D op Fort Altena

Op 1 december is er een business to business avond vanaf 19.30 uur; de artwork exhibition in bunker D en conceptstore MARTVISSER.NL zijn geopend vanaf 17.00 uur. Zaterdag 2 december is deze open van 11.00-17.00 uur. Die dag is er ook een show voor het publiek, kaarten kosten vijftg euro. Op zijn site kon ik nog geen link vinden om de kaarten te bestellen.