hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, June 01, 2006

Dag 152: Een politiek maandje (2)

Al eerder heb ik geschreven over de politieke drukte in juni. Bijna iedere avond op pad voor het CDA. Vanavond was de eerste vergadering en iedereen lag in een stress van de pakken papier die we weer hadden ontvangen. Plus alle stukken die nog eens nagezonden zijn. Een drama, er lag letterlijk een boom aan papier op tafel. Vooral de nieuwelingen worstelen met al die informatie. “Moet ik dat allemaal lezen?”, zo vragen ze zich vertwijfeld af. Toch zullen ook zij er aan moeten wennen. Gelukkig leer je in de loop der tijd selectief te lezen.
Gelukkig zijn er naast alle vergaderingen ook nog leuke dingen. Op 10 juni staat het CDA wederom op de jaarmarkt in Nieuwendijk. In gesprek met burgers is namelijk veel belangrijker dan veel stukken lezen. Ook dat zullen de nieuwelingen in de fractie ontdekken.

1 Comments:

At 11:08 AM, Anonymous Anonymous said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home