hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, December 10, 2007

Dag 340: 25 vragen

Met de twee nieuwe art. 35 vragen van de SDC over het fietstunneltje en de extra bijzondere bijstand komt de totaalstand nu op 25 vragen. Thans is er een gedeelde eerste plaats voor Peter Ribbers en Henk Bouman.Per fractie is de stand nu SDC twaalf; CDA negen; ChristenUnie twee; PvdA twee en SGP nog nul.

1. Peter Ribbers (buurtbus en woningbouw Dussen/Hank (twee maal) en korting zwembaden, fietstunneltje Werkensedijk))Henk Bouman (de Kikvors, snelheid Rijksstraatweg Sleeuwijk, Dorpspunt Nieuwendijk, Extra bijzondere bijstand, (twee maal)

2. Otto van Breugel (vandalisme Nieuwendijk, gratis/goedkoper openbaar vervoer, geluidsoverlast A27)

3.Ad Bakkers (reclameborden, onderhoud bermsloten)Marjolein Hak (ambulance en CIZ indicaties)Machiel Verdoorn (Vissershang en schoolplein het Baken)Corine Verweij (GGD controles, bouw gezinsvervangend tehuis in Nieuwendijk)

4. Douwe Altena (veiligheid scholen)Hannie Visser-Kieboom (indexering grondprijzen), Gerard Paans (controle bouwvoorschriften ketels en andere installaties), Vincent van den Berg ( seniorenappartementen Hank)