hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Sunday, March 20, 2011

Opmerkelijk?

"Hoewel het Waterschap in zijn algemeenheid geen voorstander is van buitendijkse verblijfsfuncties wordt opgemerkt dat in het benedenrivierengebied de effectiviteit van rivierverruimende maatregelen gering is".

Bovenstaande zinssnede is te lezen in het commissiestuk over de bestuurlijke overeenkomst buitendijkse veiligheid van de provincie Zuid-Holland. Waterschap Rivierenland wil dit afsprakenkader mede ondertekenen. Toch een opmerkelijke passage, gezien de maatregelen in het kader van Ruimte voor de Rivier, ook in het benedenrivierengebied!