hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Sunday, October 21, 2012

Peter Aanen wordt heemraad

De watertoets heeft Aanen al doorstaan tijdens de excursie van het waterschap in het voorjaar, hij schuilt hier samen met heemraad Hennie Roorda voor de regen die met bakken uit de hemel viel.


SGP'er Peter Aanen wordt de nieuwe heemraad van Waterschap Rivierenland. Hij volgt daarmee Teus Kool op die vertrekt om wethouder te worden van de gemeente Neerijnen. Aanen woont in Meerkerk. Verder kon ik niets terugvinden op internet van Peter Aanen. Hij was in 2008 overigens wel het direct gekozen AB lid met het minste aantal van slechts 662 stemmen.