hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, July 11, 2013

Twee weken mediastilte!

Diep beschaamd zit ik nu weer te tikken. Meer dan twee weken niets gepubliceerd, dat kan natuurlijk helemaal niet. al die trouwe lezers die iedere dag even kijken en dan zo vaak teleurgesteld worden. Wat er niets te schrijven dan? Natuurlijk wel, maar soms ontbreekt de tijd, soms de inspiratie en soms de zin. Laten we het houden op een combinatie van deze drie dingen. 

Over het waterschap is natuurlijk altijd wel iets te schrijven. zo las ik in de laatste nieuwsbrief van het waterschap over de dijkverbetering Bergsche Maasdijk/Steurgatdijk dat ze zelfs zorg draagt voor kerkuilen. Aan het griendwerkershuisje aan de Jeppegat hing een broedkast voor kerkuilen. Deze is nu verwijderd en elders zijn twee alternatieve broedkasten opgehangen. De broedkasten zijn geplaatst in overleg met de Natuurvereniging Hank/Dussen. Als straks de dijkverzwaring is uitgevoerd en het griendwerkershuisje teruggeplaatst wordt, worden ook de kerkuilbroedkasten weer teruggeplaatst. De start van de dijkverzwaring is direct na de bouwvakvakantie gepland.