hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, June 12, 2014

Munnikenland en slot Loevestein

Prachtige luchtfoto van slot Loevestein en een deel van het werk in Munnikenland, foto is van Waterschap Rivierenland
 
Aannemer Combinatie Van Oord-GMB organiseert op donderdag 26 juni een excursie bij Rivierproject Munnikenland in Poederoijen. Het enige Ruimte voor de Rivier project dat door Waterschap Rivierenland wordt uitgevoerd. Belangstellenden kunnen vanaf 14.00 uur de werkzaamheden en vorderingen van dichtbij bekijken. Er volgt een rondleiding per bus over het werkterrein. De excursie begint bij het informatiecentrum op Slot Loevestein en duurt tot 16.00 uur. .

Het project Munnikenland is een Ruimte voor de Rivier maatregel en moet meer ruimte bieden aan de Waal. Ook wordt in het gebied nieuwe natuur aangelegd.

http://www.dijkverbetering.waterschaprivierenland.nl/info/luchtfoto%27_1