hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Sunday, November 16, 2014

Veerdienst Gorinchem krijgt nieuwe naam

Zaterdag bij de invallende schemering viel ineens een laatste zonnestraal over het vestingstadje Woerkum. En zette zo de veerpont in het zonnetje. 

De veerdienst is de afgelopen jaren flink veranderd en heeft inmiddels een hele reeks aan bestemmingen: Gorinchem, Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam, Hardinxveld, Slot Loevestein, Fort Vuren, Brakel, Herwijnen, Aalst, Veen. Zij varen in 3 provincies & 7 verschillende gemeentes. Er komt nu een nieuwe naam aan die beter past.

Op woensdag 19 november maken ze de naam bekend waar al onze veren onder zullen gaan varen. De dienstverlening en de organistaie blijven gewoon onveranderd, wat wijzigt is de naam. De naamswijziging zal na 19 november in fases overal doorgevoerd worden; in folders, bebording, dienstregeling, kaartjes, abonnementen, websites, facebook, twitter etc