hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Sunday, January 18, 2015

De Waterschapsverkiezingen


Nog twee maanden te gaan en dan mogen we naar de stembus voor de Waterschapsverkiezingen en de Provinciale Statenverkiezingen. Toch lijkt het alsof niemand enige weet heeft van die waterschapsverkiezingen. Als de media al aandacht besteden aan de verkiezingen gaat het vrijwel alleen over de Statenverkiezingen en de verkiezingen voor de Eerste Kamer. En wat dat kan betekenen voor het kabinet. 

Toch wordt bij Waterschap Rivierenland wel gewerkt aan de verkiezingen. Zo komt er een verkiezingskrant. En een verkiezingsdebat. Dat wordt gehouden op donderdag 12 maart in het waterschapskantoor in Tiel. Debat leider is Inge Diepman.