hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Sunday, January 22, 2006

Dag 22: Heb uw 'vijanden' lief?


  • http://www.advermeer.blogspot.com/
  • De allereerste keer dat ik op een stembureau mocht zitten, was samen met Evert Begemann in de Nutszaal in Werkendam. Volgens mij was het in 1996, bij de herindeling van Dussen en Werkendam. Evert vertelde dat hij bij het rondbrengen van PvdA folders enkele verwaaide CDA folders zag liggen en deze ook maar gelijk in de brievenbus had gestopt. Een mooi gebaar, toch. Ook al heb je er als coalitie regelmatig prettig mee samengewerkt in de afgelopen vier jaar, in verkiezingstijd zijn andere politieke partijen toch eigenlijk de ‘vijand’. Een modern voorbeeld van die ‘foldersamenwerking’ uit het verleden is de hulp die PvdA’er Bob du Burck verleende voor de opzet van mijn weblog. Eerst met informatie over de opzet van de weblog, later met informatie over plaatsing foto’s en het aanbrengen van links. Hij heeft zelfs de links naar de CDA weblog van mezelf, maar ook van die van Marjolein Hak op zijn weblog geplaatst. Als tegenprestatie, daarom nu het adres van de weblog van Bob. Die van Ad Vermeer zou er ook bij kunnen, maar die heeft nog niets geschreven. Ad, waar blijf je?

    1 Comments:

    At 7:24 AM, Blogger bob said...

    Zo zie je maar hoe belangrijk samenwerking tussen PvdA en CDA is. Wie weet komt er nog meer uit na de verkiezingen van 7 maart. Helaas ben ik op die dag afwezig. We zijn met de hele familie in de Vogezen op de lange latten.

    Groet Bob du Burck

     

    Post a Comment

    http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home