hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, January 24, 2007

Dag 24: Wie wordt de Werkendamse Jan de Wit


Kampioenvragensteller in de Tweede Kamer is al een aantal jaren het SP kamerlid Jan de Wit. Ook in 2006 prolongeerde hij die titel met in totaal 160 vragen. Analoog aan deze competitie zal ik komend jaar bijhouden wie de Werkendamse Jan de Wit wordt. In de maand januari zijn er tot nu toe zeven art. 35 vragen aan het college gesteld; indien de raad in dit tempo doorgaat worden het er dit jaar dus wel een stuk of tachtig.
Op dit moment hebben twee raadsleden twee vragen gesteld, de rest nog maar een. In totaal tien raadsleden hebben inmiddels een art. 35 vraag gesteld.
SP'er Jan de Wit


Peter Ribbers (buurtbus en woningbouw Dussen/Hank)
Ad Bakkers (reclameborden en woningbouw Dussen/Hank)
Marjolein Hak (ambulance)
Machiel Verdoorn (Vissershang)
Otto van Breugel (vandalisme Nieuwendijk)
Wil Drabbe (vandalisme Nieuwendijk)
Corine Verweij (GGD controles)
Bob du Burck (GGD controles)
Ad Vermeer (GGD controles)
Bert van Seeters (GGD controles)