hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, October 25, 2012

Waterschap stuurt geen persberichten meer

Natte voeten voor bomen in de Biesbosch in de kleine Noordwaard


De wegen van het Waterschap zijn soms ondoorgrondelijk. Vandaag vond ik deze mededeling in de mailbox. Wie heeft dit bedacht? Is het voor het Waterschap niet belangrijk om te communiceren met haar burgers. Mag van haar als overheid daarin geen actieve rol verwacht worden? Nu wordt het aan de media zelf overgelaten. Onbegrijpelijk! Is het zoveel werk om persberichten die je toch al op de website plaats, even door te sturen aan een standaard mailbestand? 



Beste mediarelatie,

Vanaf 1 november 2012 stopt Waterschap Rivierenland met het standaard versturen van persberichten per e-mail.

Onze persberichten kunt u voortaan volgen via:


Alleen bij uitzonderingen sturen wij een persbericht per e-mail. Indien u het toch op prijs stelt om al onze persberichten per e-mail te ontvangen, stuur dan een antwoord op deze e-mail met daarin de naam van uw media, het telefoonnummer en het e-mailadres.

Met vriendelijke groet,
Team Communicatie en Calamiteiten
Waterschap Rivierenland