hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Tuesday, October 01, 2013

Opening fietspad Vlietskade

De Vlietskade tussen Gorinchem en Arkel

Het nieuwe fietspad Vlietskade tussen Gorinchem en Arkel wordt op 4 oktober al ‘fietsend’ officieel geopend door gedeputeerde Ingrid de Bondt, de bestuurders van Waterschap Rivierenland en Waterschap Hollandse Delta Goos den Hartog en Johan van Nieuwenhuijzen, wethouder Arjen Rijsdijk van de gemeente Gorinchem, waarnemend burgemeester Werner ten Kate van de gemeente Giessenlanden en scholieren van de Gomarus Scholengemeenschap in Gorinchem.
De gezamenlijke fietstocht start op de Gomarus Scholengemeenschap in Gorinchem en eindigt bij de Arkelse Sportvereniging (ASV) in Arkel. Naast de officiële opening van het fietspad maken we ook van de gelegenheid gebruik om twee samenwerkingsovereenkomsten te tekenen: één tussen de Provincie en Waterschap Hollandse Delta en één tussen de Provincie en Waterschap Rivierenland. Hiermee wordt de intensieve samenwerking in het kader van het Provinciale Fietsplan, ter vergroting van de verkeersveiligheid, voortgezet.