hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Saturday, February 01, 2014

Werkendam mooier maken (2)

Verwijder de struiken en maak er een mooi terras van.


Maar zullen lezers van de blog van gisteren zeggen, je wilt toch meer horeca? Juist ja, maar aan het einde van de Hoogstraat is een veel mooiere plaats voor horeca. Bij cafetaria 't Hoekske is al een pleintje waar in de zomer stoeltjes buiten staan. Aan de overzijde ligt nog een stukje tuin voor de voormalige ingang van de benejekerk. Met grote hagen, zodat het zicht op de tuin wordt weggenomen. Gooi die struiken eruit en maak er een mooi terras van! Of is dat vloeken in de kerk?

De struikjes zien er niet echt aantrekkelijk uit.

Een andere plek om het terras uit te breiden zou zijn om de struikjes aan het begin van de Hoogstraat te verwijderen. In plaats van een terras zou je hier ook iets terug kunnen laten komen van wat ooit de haven was.