hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, May 01, 2014

Info avond over Deltaprogramma

De dijk bij Werkendam wordt ook aangepakt in het Deltaprogramma


WERKENDAM -In het gemeentehuis wordt woensdag 7 mei van 20.00-21.00 uur een informatiebijeenkomst gehouden over de stand van zaken rondom het Deltaprogramma.Na de eerste consultatieronde heeft het Deltaprogrammabureau een conceptrapport van het Nationale Deltaprogramma 2015 opgesteld.
 
Dit rapport met de bijbehorende kaarten kan die avond ingezien worden. Tevens is gelegenheid vragen te stellen. De informatie van het Deltaprogramma is te downloaden en te lezen via het Deltaweb: https://deltaprogramma.pleio.nl. Ga naar Dossiers > Bestuurlijke Consultatie >Consultatie 11 april – 26 mei 2014.

De gemeenteraad krijgt de gelegenheid om te reageren op dit rapport. In de commissie vergadering van 12 mei wordt de conceptreactie besproken en na vaststelling verstuurd naar het Deltaprogrammabureau. Daarna is het Deltaprogramma voor de gemeente voorlopig afgesloten.