hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, September 09, 2015

Het raadsel van de koekjestrommels

Op de foto van de laatste commissievergadering Waterkeringen van de vorige bestuursperiode zien we maar liefst twee van die mooie koekjestrommels. Maar waar zijn ze gebleven?

Iedere organisatie heeft zo zijn eigen gewoontes en gebruiken. Zo wordt bij de commissievergaderingen van Waterschap Rivierenland altijd een lekker koekje bij de koffie geserveerd. Altijd keurig opgeborgen in zo'n mooi koektrommeltje. Bij de laatste commissievergadering waren de koekjes ineens vervangen door voorverpakte koekjes en bleken ook de trommeltjes verdwenen. Reden om maar eens navraag te doen naar de koekjes en de koekjestrommels. Het was een hele opluchting om te horen dat de koekjes weer terugkeren. Maar de koekjestrommels lijken spoorloos verdwenen. Wie lost dit raadsel op in Tiel?