hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, March 24, 2016

Waterschap test coupures in Steurgatdijk

Slaan van damwand in de Steurgatdijk in 2014
Waterschap Rivierenland oefent 6 april het sluiten van de drie coupures langs het Steurgat in Werkendam ter hoogte van de jachthaven De Steur. Eind 2015 is de dijkversterking langs het Steurgat gereed gekomen, waarbij de dijk 1 meter is verhoogd. Er zijn toen tegenover de jachthaven drie coupures (= verlagingen in de waterkering) aangebracht om de toegang tot woningen en bedrijven open te houden.Tijdens de oefening op 6 april worden deze nieuwe coupures voor het eerst gesloten. De sluiting begint om 09.00 uur en is omstreeks 11.00 uur afgelopen.

Bij zeer hoogwater op het Steurgat worden de coupures met aluminium schotten gesloten, om te voorkomen dat water het gebied in stroomt. Tijdens de oefening wordt op een aantal zaken gelet: Hoe verloopt de samenwerking tussen waterschap, gemeente en aannemer? Zijn alle benodigde materialen beschikbaar en in goede staat? Verloopt alles volgens de sluitingsprocedures en hoeveel tijd is nodig voor het sluiten en het weer openen van de coupure?

3 Comments:

At 4:15 AM, Blogger valerie said...

Hallo,
U heeft financiële problemen en moeilijkheden bij het verkrijgen van
leningen van lokale banken en andere financiële instellingen.
Ik bied leningen aan lage 2% rente van € 1000 werd € 5.000.000, zonder enige credit check om hen te helpen toetreden tot de schuld consolidatie leningen
biedt persoonlijke leningen, leningen aan venture capital bedrijf van
leningen, onderwijs leningen, of om welke reden.

Contact: groupefinancemondial@gmail.com

Dank u contact met mij op als je in nood.

 
At 2:05 PM, Blogger Unknown said...

Heeft u Financiële dienst nodig heeft voor uw bedrijf, bieden wij financiering voor het bedrijfsleven van € 2000 tot € 10.000.000 met garantie van toepassing voor meer informatie via e-mail: lendingplc@gmail.com

 
At 5:09 AM, Blogger GeorginA said...

Hallo allemaal, dit is hoe ik binnen 24 uur een dringende lening van € 30.000 kreeg om mijn eigen bedrijf te starten met internationale online leenservices. Neem contact op met de e-mail van het bedrijf voor uw leningverwerking als u geïnteresseerd bent:
e-mail: atlasloan83@gmail.com
WhatsApp: +1 (443) -345-9339

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home