hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Saturday, November 10, 2018

Genieten van Theaterhoppen in de Vesting

Lida Hagenaars en Jacky van Vleuten speelden de twee zussen Sjan en Riet.


Kunnen we niet vaker gaan Theaterhoppen in de vesting? Of misschien gewoon alle vier de voorstellingen bezoeken, er treden immers steeds andere artiesten op. Bij deze vijfde jubileum editie van het Theaterhoppen viel er vooral veel te lachen. Dat begon al bij Tante Bethje Books & Co met stand up comedian Victor Luis van Es. Met grappen over rijles, Turken en Amsterdam. Bij de Watersportvereniging ging het over de liefde met Mirthe Boy & Jacques. In het prachtige pand op de stadswal van Jan Verhoeven - boordevol moderne kunst - speelden Butter Beans heerlijke country muziek. En als laatste zag ik de toneelvoorstelling van TG Yrros! met Lida Hagenaars en Jacky van der Vleuten. Wat een heerlijke toneeltalenten zijn dat toch, altijd weten ze het publiek te boeien. Schateren om de zussen Sjan en Riet, maar ook momenten in de voorstelling waar je een speld kon horen vallen. En dan werden al die voorstellingen ook nog in prachtige panden gespeeld. Moeten we echt weer een jaar wachten voor we weer mogen Theaterhoppen? 



1 Comments:

At 5:33 PM, Blogger Theaterhoppen. nl said...

Fijn dat je zo genoten hebt, dat geldt ook voor alle artiesten. Dit was de 3e heerlijke avond. Nog 1 te gaan en dan inderdaad weer een jaar uitkijken naar de 6e editie...

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home