hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Friday, May 31, 2019

Mei is voorbij

De maand mei was als altijd druk en hectisch, zo druk dat het bloggen er iets te vaak bij inschoot. Juni moet dan ook beter worden, met blogs die er toe doen. 


Groen van toen in het Duijls bos 


Maar wat bracht de maand mei? Veel avonden bij het waterschap in Tiel, zoals deze week op maandag de commissie waterveiligheid en dinsdag de commissie middelen. Op Hemelvaartdag heb ik de tekst voor een boekje over fort Steurgat proberen af te ronden. Vandaag mocht ik ontspannen in het Duijls bos, een heerlijke plek, boordevol natuur en erfgoed. Een aanrader en nog te bezoeken op 1, 2, 8, 9 en 10 juni. 

De duiker in de Borcharenweg vordert gestaag