hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, February 24, 2021

Een blog als slaapmutsje

Jarenlang schreef ik iedere avond voor het slapen gaan een blog als een soort slaapmutsje. Even schrijven over wat me die dag had beziggehouden. De laatste tijd is daar toch wat de klad ingekomen en eigenlijk baal ik daarvan. Waarom lukt het niet meer om iedere dag inspiratie te vinden voor een blog?

Zorgen mondkapjes voor gebrek aan inspiratie?


In een training over bloggen werd het advies gegeven om een contentkalender te maken. Zoek bijzondere momenten van het jaar en plan dan een blog. Dat leek me een goed plan, maar helaas heeft het maar tijdelijk gewerkt. Helaas vrees ik dat met name corona debet is aan het gebrek aan inspiratie. Als je niet meer dagelijks op pad bent voor je werk en andere afspraken of vergaderingen, maar alleen maar thuis achter je beeldscherm zit te zoemen, dan helpt dat niet als inspiratie. Vrijdag verzuchtte ik voorafgaand aan onze AB vergadering in Tiel nog dat ik de wandelgangen miste. In pre corona tijd hadden we altijd vooroverleg met de fractie en aten we gezamenlijk een broodje. En voor aanvang van de vergadering heerste toch altijd een soort reuring, die thuis achter je beeldscherm volledig verdwijnt. Ik hoop nog steeds dat de inspiratie straks weer langzaam terugkeert....... Nog even volhouden!

1 Comments:

At 5:37 PM, Blogger iGerd said...

Ons heel sociaal leven is tot stilstand gekomen en dan al bijna voor meer als een jaar. Het is moeilijk nog onderwerpen te vinden als je bijna niets meer mee kunt maken !

 

Post a Comment

http://hanviskie.blogspot.com/"><< Home