hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Thursday, July 08, 2021

Op het Biesbosch Museumeiland is het 'Biesonder'

Het Brabantse land biedt veel mogelijkheden: hier moet je zijn om te ontspannen, proeven, genieten, spelen, beleven en samen te zijn. Het aanbod in Brabant is oneindig en het zijn de Brabanders die de provincie uniek, avontuurlijk, creatief en authentiek maken. En op het Biesbosch MuseumEiland komt dit alles samen.

Peter van Beek met de kleine rode pijl in het museum


Plots stonden er in Brabant op verschillende toffe plekken, unieke locaties, mooie routes, culturele hotspots, waanzinnige steden en indrukwekkende natuurgebieden rode pijlen met inspirerende teksten. “Natuurlijk” stond er ook één voor de deur van het Biesbosch MuseumEiland! En nu is er de Pijl in XL-formaat met daarop de tekst ‘Hier moet je zijn in Brabant’. De Pijl, met een gewicht van 7.000 kg en een hoogte van 5,5 meter, toert vanaf woensdag 9 juni ruim 2 maanden 350 km kriskras door Brabant. Met deze campagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’ laat (Visit)Brabant niet alleen zien wáár je moet zijn in Brabant voor een onvergetelijk dagje uit, weekendje weg of zelfs vakantie – maar ook waaróm je daar moet zijn. De locaties zijn geheim: wekelijks kunnen consumenten de nieuwe locatie raden via socialcampagne 

Er is wekelijkse een overdracht door personeel van de locatie waar De Pijl stond naar de locatie waar De Pijl heen gaat. Directeur Peter van Beek naml De Pijl in ontvangst nemen op donderdag 8 juli. De komst van De Pijl is een waardering voor ons Biesbosch MuseumEiland.