hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Wednesday, September 13, 2006

Dag 255: Uitnodging (2)

Lichtelijk verbijsterd lees ik het bericht over de annulering van de historische raadsvergadering. Zou de invloed van Vincent zover reiken dat hij heeft aangedrongen op uitstel? Om te voorkomen dat de raad plaatsvond zonder dat hij erbij kon zijn. Maandagavond mopperde de SDC ook al over de invloed van het CDA. Zou het dan toch waar zijn?


Onderstaand het bericht dat wij ontvingen:
De 'historische' raadsvergadering van de gemeente Woudrichem, gepland op zaterdag 16 september in het gemeentehuis van Woudrichem, aanvang 16.00 uur, kan wegens omstandigheden helaas geen doorgang vinden. Ook vergen de 'historische' voorbereidingen, in de breedste zin des woords, meer tijd dan voorzien om te komen tot een 'historisch' schouwspel.Wat in het vat zit verzuurt echter niet! Binnenkort plannen we een nieuwe datum voor het houden van deze 'historische' raadsvergadering,nadere informatie kunt u te zijner tijd op internet aantreffen. Onze excuses voor de late berichtgeving.